Sådan anvendes programindstillingerne på en anden computer

Vis alle | Skjul alle

Efter at have konfigureret Kaspersky på en bestemt måde, kan du derefter anvende indstillingerne på en anden computer. Således bliver Kaspersky konfigureret på samme måde på begge computere.

Kaspersky-programindstillingerne gemmes i en konfigurationsfil, som du kan flytte fra en computer til en anden.

Indstillingerne for Kaspersky-programmet flyttes fra en computer til en anden i tre trin:

1. Gem Kaspersky-programindstillingerne i en konfigurationsfil.
  2. Flyt konfigurationsfilen til den anden computer (f.eks. via e-mail eller en flytbar drev).
  3. Importer indstillingerne fra konfigurationsfilen til det Kaspersky-program, der er installeret på den anden computer.

Sådan eksporteres indstillinger

Sådan importeres indstillinger